2011. július 28., csütörtök

Arrou-Vignod, Jean-Philippe: Liza és Micsoda - Jelenlegi ára: 1 290 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Liza és MicsodaA könyv listaára: 1575 Ft. Leírás:
A francia szerzőpáros meséje a kis rosszcsont Liza és társa, leghűségesebb barátja, a Micsoda névre hallgató kutyus megismerkedésének történetét meséli el egyszerű szavakkal, groteszk grafikák kíséretében. Liza amolyan kis elkényeztetett, duzzogó kislány, aki fanyalogva válogat a sok szülinapi ajándék közül: az egyik túl kicsi, a másik túl nagy. A sok unalmas doboz közül azonban az egyik futásra veszi a dolgot, mire Liza utána ered. Legnagyobb megdöbbenésére egy igazi kutyus az. De mi legyen a neve? Mi a csoda? ... Megvan! Legyen a neved Micsoda! A nagy elkeresztelés után Lizának szeme-szája tátva marad, hiszen Micsoda, mikor meghallja a nevét, megszólal. Ettől fogva Liza és Micsoda elválaszthatatlan barátok lesznek. ISBN: 978-963-87671-8-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 290 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 05:34
. Arrou-Vignod, Jean-Philippe: Liza és Micsoda - Jelenlegi ára: 1 290 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése