2012. január 29., vasárnap

Francia építő zselé 30ml + fényzselé akciós áron!! - Jelenlegi ára: 5 400 Ft

Akciós csomag műkörmösöknek!
Figyelem! A 2012-es postai díjak emelkedtek, de még nincs fent az interneten az új ártáblázat. Ezért jelenleg csak a személyes átvételt tudod bejelölni. Ettől függetlenül természetesen postázok is, a díj a mindenkori postai díjszabás szerinti, csomagolási és egyéb költségeket nem számolok fel.  
30ml-es rózsaszín építő zselé + 15ml-es ecsetes tükörfényű fényzselé 6750Ft helyett 5400Ft 20% kedvezménnyel!  
30ml-es francia rózsaszín építő zselé
Amerikai minőségű, közepes sűrűségű, 1 fázisú anyag. Önterülő, könnyű vele dolgozni, szépen terül. A színét tartja, nem sárgul, az UV lámpa alatt nem folyik meg. Kötési ideje 3 perc.  
15ml-es fényzselé Quick Finish 2
Csúcs minőségű, professzionális termék. Vékony rétegben a már kész, befejezett műkörmökre kenjük. 3 perc kötési idő után fixáljuk, és máris kész! Gyönyörű tükörfényes befejezést ad, miközben keméy védőréteget képez a körmökön. Nem kopik meg még több hetes viselés után sem. Acetonálló.
--------------------------------------------------------------------------------------
Céges értékesítés, a termék nem csere és alku tárgya! Számlát adok!
A terméket személyesen átveheted a XI. kerületben az irodánkban vagy a lakcímemen. (Etele tér közelében, illetve a sima 7-es busz végállomásának a közelében). Esetenként megoldható a belvárosi találkozó is, ezt előzetesen egyeztessük, ígéretet nem teszek!
Posta: céges számlaszámra utalhatsz, s a pénz beérkezését követő 1-2 munkanapon belül feladom Neked postán a terméket. Ajánlottan, gondosan csomagolva.
A zselék esetében előfordul, hogy szállítás közben megfolynak egy kicsit, ezt kérlek vedd figyelembe vásárlás előtt, mert emiatt utólagos reklamációt nem fogadok el. Ez csak annyit jelent, hogy a tégely kivülről ragacsos lesz, az anyagveszteség minimális!!! Figyelem, a fényzseléből 3db látható a képen, de ebben a csomagban csak 1db van!
100% pozitív eladó vagyok, vagyis eddig mindenki elégedett volt velem és a termékeimmel.
Bennem nem fogsz csalódni. S ha jó minőségű, jó áron kapható termékkel szeretnél dolgozni, akkor ne habozz tőlem rendelni!



Jelenlegi ára: 5 400 Ft

Az aukció vége: 2012-02-16 08:59
. Francia építő zselé 30ml + fényzselé akciós áron!! - Jelenlegi ára: 5 400 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése