2011. október 21., péntek

Dickie 120 cm-es daru,több funkció, autók,szuper! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Kérlek licitálás előtt vedd figyelembe, hogy a játék egy külföldi játékáruházból érkezett, ált. csomagolás sérült, visszáru vagy csak megmaradt. Kipróbáltuk. A játék működéséhez szükséges elemek nem képezik az aukció tárgyát! A játékok általában hibátlanok, ha mégsem, azt minden esetben jelzem!
Az aukció tárgya egy Dickie márkájú 120 cm-es daru, sok kiegészítővel! Csodálatos játék, amely egyetlen gyermekszobából sem hiányozhat, minden kisfiú álma! Az óriás daru, egyben teherdaru is. Kábel vezérlésű távirányítóval. Elektromos funkciói: emeli és ereszti a rakományt, jobbra-balra fordul. Kellék: egy db teherautó- kivehető rakománnyal, egy db betonkeverő, teherszállító, amelyre a rakományt lehet tenni, egy db vödör, egy db munkás. Működés közben a tetején a lámpa pirosan világít! Ceruza elemekkel működik. Szuper, ne hagyd ki! Doboza nincsen! Apró hibája, hogy az egyik dekorációs papír a darun szállítás közben picit beszakadt, de megragasztottam- fényképeztem!
Licitet nem törlök, aukciót idő előtt nem zárok le, így erre légyszi ne is kérjél! A játékokra megtekintési, kipróbálási garanciát vállalok, így hetek, hónapok múlva reklamációt nem tudok elfogadni!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-10-20 21:45
. Dickie 120 cm-es daru,több funkció, autók,szuper! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése