2011. szeptember 22., csütörtök

Szabolcsi Bence : Szabolcsi Bence válogatott - Jelenlegi ára: 3 190 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Szabolcsi Bence válogatott írásaiA könyv listaára: 3360 Ft. Leírás:
Mivel Szabolcsi Bence azok közé a tudósok közé tartozik, akinek könyveiből, írásaiból sokszor idéznek, ezért is sürgető műveinek, tanulmányainak, írásainak stb. összegyűjtése, újra kiadása. Ezt az űrt részben pótolja Wilheim András válogatása, aki Szabolcsi szinte valamennyi kutatási témáját megpróbálta felmutatni a kötetben. Ezen kívül fontos szempontnak tartotta az időt, amelynek során a tanulmányok egy része elveszti jelentőségét, mások az évek, az évtizedek múltával új fénytörésben kerülnek, de természetesen ezeknek is helye van az ilyen típusú kiadványban. A vaskos kötet bizonyára kedvére lesz a zeneelmélettel foglalkozóknak vagy a komolyzene iránt behatóbban érdeklődőknek, mert a megjelenés időrendjében sorakozó írások felölelnek számos zenetörténeti (Régi kultúremlékek a magyar népzenében A kurucvilág dallamai), zeneelméleti (Makám-elv a népi és művészi zenében: típus és változat A zenei köznyelv problémái) problémát. A válogatás tematikája a népzenétől a dallamtörténeten át a zenetörténész legkedvesebb szerzőit (Monteverdi, Mozart, Haydn, Liszt, Bartók, Kodály) elemző írásokig terjed. Az írásokat az első és a további megjelenés ideje és helye zárja. A gyűjtemény - a szakemberek mellett a zenetörténet és zeneelmélet iránt érdeklődő nagyközönségnek is ajánlható. ISBN: 963-9326-83-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 10. 00 és 17. 00 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 190 Ft

Az aukció vége: 2011-09-21 00:28
. Szabolcsi Bence : Szabolcsi Bence válogatott - Jelenlegi ára: 3 190 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése